Nuk ka rëndësi nëse udhëtoni për turizëm apo për biznes, Shkoder Airport Transfer ju ofron një shërbim “të qepur” posaçërisht për ju për një udhëtim pa stres, të saktë dhe të përpiktë në kohë.

Shërbimet e kompanisë sonë dallohen për cilësi, komfort, siguri, qasje dhe oferta!

Synimi i vetëm i kompanisë sonë është t’ju marrë dhe t’ju çojë në destinacionin tuaj të sigurtë dhe të qetë, pa supriza të pakëndshme!

Shërbimet që ofrohen – s’ka rëndësi nëse është vetëm transport, marrje e një makine me qera, mikrobuzi apo autobuzi me shofer – ju siguron juve transportin nga destinacioni juaj me një flotë automjetesh dhe shoferësh të licensuar. Stafi jonë profesional do t’jua bëjë rrugëtimin udhëtarëve tanë të çmuar më të mirin e mundshëm.

Paketat tona Premium dhe VIP ofrojnë opsionin e marrjes tuaj me shofer nga vendndodhja juaj qoftë hoteli, rezidenca apo zyrë biznesi në qytetin e Shkodrës (ose për paketat VIP në zonën jugore të rrethit te Shkodres), apo edhe në drejtimin tjetër nga aeroporti, dhe dërgimin në destinacionin tuaj.
Ne jemi në dispozicion 24 orë të ditës, 7 ditë të javës.

Shërbimet tona ofrohen me një çmim të parezistueshëm, duke filluar nga € 9.- për person!

Shkoder Airport Transfer është një shërbim i Mister Free Trip SHPK, që vepron si agjensi midis kompanisë së taksisë/autobuzit dhe klientit.

E-mail: info@shkoder-airport-transfer.com

Albanian / Shqiptare +355 69 210 2245; English / Deutsch: +355 69 480 4261  or via Whatsapp!

Certifikate_Registratrion