Bëhuni Taksi partnerë të Shkoder Airport Transfer

Shfrytëzoni rastin dhe bëhuni partneri ynë, duke u bërë pjesë dhe duke përfituar nga suksesi ynë! Nëse zotëroni një liçencë taksie dhe/ose kompanie autobuzash dhe dëshironi që të shtoni biznesin tuaj, na kontaktoni sot në për informacion të mëtejshëm:

Shkoder Airport Transfer

Albanian / Shqiptare +355 69 210 2245

English / Deutsch: +355 69 480 4261

or via Whatsapp!