Bëhuni partnerë shitjeje të
Shkoder Airport Transfer

Shfrytëzoni rastin dhe bëhuni partneri ynë duke u bërë pjesë dhe duke përfituar nga suksesi ynë. Mundësi ideale për:

• Agjensi Turistike/Udhëtimesh
• Hotele
• Kompani autobuzësh
• Dyqane suveniresh
• Guida turistike
• Kompani makinash me qera
• Restorante
• Zyra shkëmbim valutash
• Supermarkete dhe dyqane shitjeje me pakicë / kioska

Për më shumë informacion na kontaktoni sot në:

Shkoder Airport Transfer

Albanian / Shqiptare +355 69 210 2245

English / Deutsch: +355 69 480 4261